Masa Depan Pekerjaan

Dunia kerja berubah.
Bagaimana anda melengkapkan diri anda?

808

pelajar
tamat pengajian

91%

dikreditkan mereka
untuk pekerjaan

RM526k

diperolehi oleh pelajar
selepas program

DIBANGUNKAN DENGAN KERJASAMA

Mulakan kerjaya anda
Dalam ekonomi digital
dengan anda Sedia ada
Bakat

Dengan peningkatan kepentingan teknologi dalam perniagaan dan organisasi dari semua saiz, terdapat permintaan untuk individu yang mempunyai kepakaran dan pengetahuan untuk menavigasi landskap digital.

Sama ada anda seorang pemaju, pereka, pemasar, atau mempunyai kemahiran dalam bidang lain, terdapat tempat untuk anda dalam ekonomi digital.
Dibangunkan dengan kerjasama
Rakan Kongsi - Yayasan HasanahRakan Kongsi - Yayasan HasanahRakan Kongsi - Yayasan HasanahRakan Kongsi - Yayasan HasanahRakan Kongsi - Yayasan HasanahRakan Kongsi - Yayasan Hasanah

Elemen Program

Pembelajaran kendiri melalui Kursus Dalam Talian

Anda belajar mengikut kadar anda sendiri, pada masa dan lokasi yang sesuai untuk anda. Apa yang diperlukan ialah anda melengkapkan 5 kursus di jalan pilihan anda dalam tempoh 2 minggu.

Pembelajaran sosial melalui Waktu Pejabat

Bincangkan dan kerjakan tugasan berasaskan aplikasi dunia sebenar yang dipaparkan pada kursus dalam talian anda dengan jurulatih dan rakan pelajar anda.

Pembelajaran berasaskan pengalaman melalui Penempatan Projek

Bekerja dengan PKS tempatan selama 2 minggu melalui penempatan projek maya dan belajar di tempat kerja. Ini adalah peluang untuk anda menarik perhatian PKS dan mendapatkan pekerjaan daripada mereka.

Cari kesediaan pasaran melalui Ujian Kemahiran

Uji tahap kemahiran anda dan ketahui sejauh mana kemahiran anda untuk memasuki pasaran kerja melalui tugasan ujian kemahiran yang disediakan oleh pakar industri

Masa Depan Komuniti Kerja mengenai Discord

Dapatkan akses kepada komuniti pelajar yang berfikiran sama dan mempunyai perbualan yang bermakna dengan pengajar kursus, fasilitator jam pejabat, dan rakan-rakan pelajar.

Kekal di landasan yang betul dengan Bimbingan Kerjaya

Jadilah sebahagian daripada komuniti pembelajaran yang bertenaga yang memastikan anda berada di landasan pekerjaan dan matlamat pendapatan anda dan menawarkan peluang pertumbuhan eksklusif

Bersedia untuk memulakan pembelajaran?

Kami telah mengumpulkan satu set soalan untuk membantu anda dengan pemilihan kursus atau laluan anda
Ambil kuiz kami

Daftar untuk kelas percuma

Kelas percuma kami adalah cara terbaik untuk meningkatkan kemahiran anda, meneroka topik baru, dan meneruskan minat anda tanpa komitmen kewangan. Oleh itu, jangan teragak-agak, mendaftar untuk kelas percuma hari ini dan mula belajar!
Freelancing-101
Maico A. Perez
Pengurus Serantau, Workana

6

Modul

PERCUMA
Pemprofilan Kemahiran
Jey Bala
Pengarah Program, Mereka

4

Modul

PERCUMA
"Sekarang, saya tahu pentingnya penyediaan dan pengetahuan untuk menjadi freelancer dan juga bagaimana untuk menjaga kesihatan mental kita semasa bekerja."
Mawar Yudiana Mohamad
27 tahun
"Penghantaran yang sangat baik! Saya mempunyai ADHD, dan biasanya mencabar bagi saya untuk mengambil dengan guru, tetapi saya tidak mempunyai masalah untuk mengejar semasa sesi.
Az Zahra Alex
24 tahun
"Program seperti pintu atau tingkap. Nah, secara ringkasnya, program ini seperti salah satu pintu yang boleh membuka anda peluang yang lebih baik atau tingkap di mana anda dapat melihat untuk mengembangkan pandangan anda dengan lebih banyak.
Nurin Syasya
27 tahun

Bersedia untuk bermula
Pembelajaran?

Dapatkan akses kepada komuniti pelajar yang berfikiran sama dan mempunyai perbualan yang bermakna dengan pengajar kursus, fasilitator jam pejabat, dan rakan-rakan pelajar.
Sertai kami

Elemen Program

Kekal terkini dengan pandangan industri terkini dan sumber pembangunan diri untuk membantu anda berkembang maju dalam era digital.

Terima kasih! Penyerahan anda telah diterima!
Oops! Sesuatu yang tidak kena semasa menyerahkan borang.