Teruskan Dengan Mereka

Koleksi

Pilihan Kami

Tips and Practical Advice

Sertai Inner Circle kami

Langgan buletin kami hari ini! Anda akan menerima pandangan industri terkini, sumber pembangunan diri untuk membantu anda berkembang maju dalam era digital dan lebih banyak dihantar terus ke peti masuk anda. Selain itu, anda akan menjadi orang pertama yang mengetahui tentang acara dan peluang yang akan datang untuk berhubung, belajar dan berkembang dengan komuniti Mereka.
Terima kasih! Penyerahan anda telah diterima!
Oops! Sesuatu yang tidak kena semasa menyerahkan borang.
Success stories & Case studies
Cerapan/Berita
Ekonomi Kreatif

The Creative Hub Movement: More Than Just Creativity

Pembangunan Komuniti

Rumah Rakyat: Penyelesaian sehenti untuk komuniti PPR

Impactors yang ingin membantu masyarakat mungkin tidak mempunyai alat, sumber dan maklumat yang betul. Rumah Rakyat adalah penyelesaian sehenti yang merapatkan jurang antara golongan kurang bernasib baik dan pengubahsuai dalam meningkatkan akses kepada inisiatif dan sumber untuk kebaikan masyarakat.
Pembangunan Komuniti

Impak untuk Platform Perubahan: Inisiatif Dalam Tindakan

Mari kita lihat 3 inisiatif berterusan di platform Taylor's Me.reka Makerspace's Impact4Change. Daripada mewujudkan tempat perlindungan daripada hotel untuk meningkatkan pembangunan aplikasi, platform ini merapatkan jurang antara pelajar dan pemain industri untuk mencapai matlamat yang sama.
Pembangunan Komuniti

Panduan Pantas Anda Untuk Memahami Pi Duckie

Ketahui lebih lanjut tentang ciri dan fungsi yang masuk ke DuckiePi - peranti mesra bajet yang dicipta untuk membantu e-pembelajaran. Mekanisme peranti berfungsi sama seperti chromebook harian anda. Menjaga komuniti B40 dalam fikiran, ia direka untuk menjadi berpatutan.
Pembangunan Komuniti

Impak untuk Platform Perubahan: Bagaimana Ia Berfungsi?

The Impact4Change platform is a collaboration between Taylor’s University and Taylor’s Mereka Makerspace to connect students with industry players to engage, curate and innovate solutions to real-world problems.

Masa Depan Perniagaan

Bercerita Kisah Malaysia Melalui Kraf bersama Andy Dari KL Ideacraft Link

Masa Depan Perniagaan

Championing Success: Future of Business Unveiled by Thriving Entrepreneurs!

Kemampanan

Driving Sustainability and Social Impact: Empowering Southeast Asia's Game Creators and Innovators

Masa Depan Perniagaan

Mencipta Kandungan Pendidikan Berkesan untuk Kejayaan Perniagaan

Ketahui cara perniagaan boleh mencipta kandungan pendidikan yang berkesan untuk menarik, melibatkan diri dan menukar khalayak mereka. Dapatkan pandangan berharga dan petua praktikal untuk berjaya dalam era digital.

Masa Depan Pekerjaan

Memperkasa Perniagaan Mikro, Kecil dan Sederhana dalam Tenaga Kerja Masa Depan

Discover the top 5 future-proof roles that greatly impact MSMEs' growth and development on the celebrated MSMEs Day, uncovering exciting opportunities for small businesses.

Kemampanan
Masa Depan Perniagaan

Memupuk Pergerakan Fesyen Mampan: Menginspirasikan Pilihan Etika untuk Masa Depan yang Lebih Baik

Dalam blog ini, kami meneroka keperluan mendesak untuk beralih ke arah amalan fesyen etika. Bersama-sama, kita dapat memupuk revolusi fesyen yang mengutamakan etika dan tanggungjawab alam sekitar untuk masa depan yang lebih cerah.

Masa Depan Pekerjaan
Pembangunan Komuniti

Menyemarakkan Perubahan dan Kemakmuran Budaya Asia Tenggara

Temui dunia dinamik artis Asia Tenggara yang membentuk semula masyarakat, memacu pertumbuhan ekonomi, dan memperjuangkan kebangkitan budaya. Terokai potensi ekonomi industri kreatif di negara-negara seperti Indonesia, Thailand, dan Filipina. Sertai kami dalam perjalanan transformasi seni dan kemakmuran budaya di Asia Tenggara.